Hotel

A megújult Aineterhof Panzió 2018 júliusától újra fogadja vendégeit.

Szeretné keresztül-kasul bejárni Kelet-Tirol százféle természeti csodát rejtő hegyeit és völgyeit? Netán a szabadtéri sportok szerelmese? Vagy csak csendes kikapcsolódásra vágyik egy hangulatos, hegyek övezte paradicsomban? Nálunk mindezt megtalálja.

Megújult szobákkal, segítőkész személyzettel és éttermünk ízletes, új kínálatával várunk minden kedves hozzánk látogatót.

A szálloda egy csendes kis falu, Ainet központjában található, 7 km-re a tartomány fővárosától, Lienztől.  A 730 méteres magasságban fekvő település az Isel folyó völgyében helyezkedik el, Kelet-Tirol fenséges hegyei által körülölelve.

A levegő kristálytiszta és a természet érintetlen ebben a nyugodt, barátságos falucskában és környezetében.  A szállodától néhány száz méterre fut az Isel folyó, mely mellett hosszan elnyúló, kitűnő minőségű kerékpárút található.  

A szálloda 18 szobával rendelkezik, ezek az épület első és második emeletén helyezkednek el.  A WC-vel és zuhanyozóval rendelkező szobák 2, 3, 4, 5 , összesen 60 fő számára biztosítva ezáltal kényelmes szállást.  Az épület könnyen megközelíthető, a főúttól mindössze 200 méter távolságra található. A vendégeknek saját, ingyenesen igénybe vehető parkoló áll rendelkezésére.

A reggel nálunk mindig jól indul. Ennek záloga a csodás kilátás éppúgy, mint a bőséges reggeli, amelyet a szoba ára tartalmaz.

A szobákban ingyenes Wifi szolgáltatás van.

Számunkra a tiszta, egészséges levegő éppoly fontos, mint vendégeink nyugalma és maximális kényelme. Ezért a szálloda teljes területén tilos a dohányzás és az állatok elszállásolására sincs lehetőség.

[vikbooking showrooms=”1″ maxdate=”6″ lim=”10″ view=”promotions”]